Brief Intro to Crete

Carnaval in Grecia

În fiecare an, conform vechilor  tradiţii, carnavalul este renăscut în Grecia, datele de carnaval fiind legate de Paştele ortodox grec.

Cel mai mare eveniment din Grecia se desfasoara in orasul Patras- carnaval de top, locul trei in lume, dupa carnavalul din New Orleans şi cel din Rio de Janeiro.

În Corfu şi Rethymno-Creta, sărbătorile greceşti "apokria" au absorbit un stil uşor veneţian din perioadele în care insulele au fost sub controlul de la Veneţia.

Evenimentul de la Patras unul dintre cele mai mari din Europa, are mai mult de 160 de ani de istorie O varietate de evenimente, care includ parade, vânătoare de comori ascunse se petrec pana in ultimul weekend de la parada de sâmbătă seara pana duminica cand au loc concerte, dansurifocuri de artificii.

Carnavalul de la Rethymnon are o istorie de aproape un secol. Primele elemente ale performanţelor umoristice datează din 1915. În această epocă Carnaval în Rethymno a fost sarbatorit cu dansuri romantice.
Obiceiul vanatorilor de comori ascunse de la începutul anilor '90 a dat naştere la crearea de "grupuri", care în 1993 s-au implicat mai mult in organizarea carnavalului. Astfel, Carnavalul a devenit "Carnavalul Cretan".




 

Preturi in Grecia 2 - Meniu

*preturile sunt exprimate in