Work and Travel Grecia: Salarizare

  • Salarizarile variaza in functie de pozitia ocupata, durata contractului, calificarile, disponibilitatea, pregatirea fiecarui aplicant, de experienta pe care acesta o poate dovedi precum si de oferta fiecarui angajator! Legislatia din Grecia permite angajarea studentilor cu un salar incepand de la 400 euro pe luna pentru 40 de ore/saptamana, cu doua zile libere pe saptamana. La aceste salarii standard se poate adauga "tips-ul" din partea clientilor hotelului precum si plata eventualelor ore suplimentare, sau zile libere care pot intregi salarul considerabil!

Alte Beneficii: Studentii care reusesc inscrierea din timp in acest program, au sansa sa fie selectati de partenerii nostri din Grecia pentru participarea intr-o activitate de pregatire porfesionala, socializare, de cunoastrerea culturii si traditiei grecesti pe o perioda de 2 saptamani premergatoare inceperii programului de practica efectiv, materializata prin cursuri si excursii GRATUITE organizate de agentia colaboratoare in Grecia Antica.

  • Studentii care duc la bun sfarsit perioada de practica profesionala in Grecia vor beneficia de un Bilet GRATUIT de intoarcere in tara platit de managerul hotelului plus 200-300 EURO care se adauga ca Bonus la finele perioadei de practica din cadrul hotelului.

Studentii care din anumite motive inceteaza acordul de practica cu angajatorul inainte de termenul stabilit in contract si fara a avea anterior acordul in scris al angajatorului, vor pierde aceste beneficii precum si plata ultimului salar.

La sfarsitul programului internship fiecare student va obtine (la cerere) un Certificat de Competenta Profesionala pe domeniul de munca practicat!

0 Responses