Oferta de joburi Work and travel 2010 Grecia


Firmele nu opteaza sa angajeze personal, chiar daca au nevoie. Prefera contractele temporare. Astfel ca, in sezonul estival se vor oferi mai multe joburi, dar mai prost platite-pt studenti.

Criza are si partile ei bune. in aceasta vara, vor fi mai multe oferte de joburi temporare. Unii angajatori din industria hoteliera au renuntat la salariatii permanenti in favoarea personalului temporar. Pentru anumite pozitii sunt preferati studentii straini. Patronii serviciilor din turism si divertisment au inceput sa caute forta de munca disponibila pentru urmatoarele luni. Cauta unde trebuie ;)
1 Response
  1. Anonymous Says:

    buna!
    si eu vreau sa ma duc vara asta sa lucrez pe una dintre insulele din grecia..m-am inscris printr-un program al facultatii:work&travel. ideea e ca sunt putin derutata deoarece am auzit tot felul de experiente,atat urate cat si frumoase. cred ca totul a depins de locul in care au lucrat persoanele respective.
    eu urmeaza sa lucrez la un hotel de 4 stele pe una dintre insule: Creta, Kos, Corfu, Samos, Santorini, Kefalonia,Halkidiki..nu stiu pe ce insula sa ma hotarasc sa raman ..nici nu vreau sa fie o insula prea izolata ..asadar din experientele anterioare ai ceva recomandari,sfaturi?si daca da,ai lucrat pana acum la vreun hotel ?
    :grin: mersi mult