About work Grecia



Este usor sa fii dezamagit de Grecia..este indeajuns sa nimeresti job-ul naspa sau insula nepotrivita. Destinatiile insulare ale Greciei dezvoltandu-se din punct de vedere turistic in mod diferit, parerile fiind variate.


Job-urile sezoniere disponibile sunt in turism: hoteluri de 3-patru si cinci stele, restaurante,taverne,baruri sau cluburi din Athena, thessaloniki, Halkidiki sau diverse insule grecesti (peste 2000 -raspandite in cele doua mari din nordul Mediteranei – marea Egee si marea Ionica din care 200locuite) ..deci ai de unde alege.
Sezonul de vara incepe odata cu luna mai si se sfarseste in luna octombrie.


Receptioner, asistent la receptie, asistent birou de relatii cu publicul, animator, camerista, ajutor bucatar, bucatar, sofer, instructor aerobic, salvamar, barman, ospatar, asistent de plaja si animatori sunt job-urile pe care le gasesti daca vrei sa lucrezi un sezon.

Fie ca vii pe cont propriu sau apelezi la o companie work&travel Grecia trebuie sa te astepti la un orar de lucru de 48 de ore pe saptamana minim,de la opt ore in sus pe zi , 5 zile pe sapt, salariu lunar intre 400 si 600 euro (+tips+ orele suplimentare).
De la 48 de ore pe saptamana, poti sa nimeresti intr-un hotel unde sa muncesti in full sezon ore suplimentare,sa ajungi la 62ore pe sapt ,fara zi libera(poate si 1-2 sapt fara day-off) dar orele suplimentare iti sunt platite(posibil mai mult decat orele normale). la unele hoteluri sunt decontate bilete pt autobuz,taxi(aeroport) acces internet.
Hai noroc.
0 Responses