Procedura de aplicare pt un job Work and Travel Grecia



  1. Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti este sa contactati o companie care se ocupa cu plasarea fortei de munca in Grecia. Costul programului nu difera foarte mult de la o companie la alta. La unele se achita in euro la altele in lei :)


  2. Se achita prima transa a taxei (intre 50-100 euro), se completeaza CV-ul si obtiunile legate de job,locatie,experienta, etc.


  3. Dupa ce vor primi CV-ul, compania il trimite catre partenerii cu care colaboreaza pentru a fi adresat angajatorilor, in functie de locurile de munca disponibile in momentul respectiv.


  4. Angajatorii vor studia CV-rile primite si vor da un raspuns favorabil sau nefavorabil in cateva zile, transmitand raspunsul (uneori aceasta perioada se poate prelungi, din diverse cauze, care tin de angajator sau de compania partenera).


  5. Daca raspunsul este favorabil, compania la care ai apelat va primi o oferta de munca (Job Offer) pe care o vei primi la randul tau prin e-mail. Aceasta trebuie citita cu mare atentie si semnata (daca sunteti de acord cu cele mentionate in contract), apoi trimisa catre companie.


  6. Din momentul in care oferta de munca a fost semnata atat de dumneavoastra, cat si de angajatori, iar locul de munca este confirmat, te poti interesa de bilete pt plecare. avion sau autocar.




In general se cer urmatoarele documente:

1. Formular de aplicare (GEO);
2. Cazier judiciar;
3. CV conform modelului;
4. Recomandari - de la locul / locurile de munca de pana in prezent;
5. Adeverinta Medicala - din care reiese ca sunteti apt de munca;
6. 2 poze tip pasaport + o poza corp;
7. Copie Buletin / Carte Identitate;
8. Copie Pasaport
9. Asigurare medicala (gratuit de la casa de asigurari)

1 Response
  1. Psiholoaga Says:

    Daca vrei sa vizitezi cu cheltuieli putine, inscrie-te intr-un schimb de tineri. Sunt ONG-uri care au astfel de programe, e nevoie sa platesti doar 1/3 din transport, restul (cazare si masa) e acoperit de tara care organizeaza. mai misto decat work and travel