Work and Travel Grecia - despre



  1. Cazarea este asigurata de cele mai multe ori in cadrul hotelului in camere normale (chiar daca prinzi un hotel nasol tot ai aer conditionat:) sau la cel mult 500 m fata de hotel. Atat cazarea cat si cele 2-3 mese pe zi sint asigurate de catre angajator (nu-s gratuite,ca doar muncesti la el). Mancarea in general este buna, cam tot ce se da si la clienti. despre mancarea grecilor ai mai multe info aici.

  2. Ceva taxe catre stat sunt de asemenea platite de catre angajator (AFM si alte alea, dar nu e treaba ta).
    la plecare trebuie sa iti faci cardul european de sanatate pentru a beneficia de servicii medicale in caz de nevoie pe teritoriul UE.( asta se obtine moka la casa de asigurari). Daca nu ai acest card european , tot trebuie sa iti faci o asigurare medicala suplimentara contra cost .

  3. Costul transportului – dus si intors (pentru intoarcere va trebui sa platesti biletul doar in cazul in care nu respectati durata contractului de practica semnat..adica pleci mai devreme) este suportat de catre fiecare aplicant in parte in variantele (avion direct, avion + feribot, autocar + feribot, avion
    +avion).
    *Poti opta pentru anumite pozitii sau plasamente in cuplu sau grupuri de mai multi studenti dar decizia finala referitoare la pozitia si locatia plasamentelor revine exclusiv partenerilor/angajatorilor din Grecia.
0 Responses